400 lediga festivaljobb i Marbella

av | apr 22, 2022

Starlite i Marbella som är Europas största musikfestival söker personal och det finns 400 lediga platser att välja bland.

Det finns fortfarande tid att anmäla sig, en länk finns längre ner i artikeln.

Starlite Catalana Occidente-teamet kommer att resa till Marbella för att välja ut 400 av de mer än 1.000 jobb som festivalen genererar varje upplaga. De kommer att finnas på plats från onsdagen den 4 till fredagen den 6 maj.

Intervjuerna kommer att genomföras genom Jobandtalent (plattformen för arbets- och personaltjänster som har digitaliserat hela processen med att anställa och leda personalen). Kandidaterna kommer att kallas till ett specifikt datum och tid vid Marbella Conference Center från 4 till 6 maj.

De jobb som erbjuds för den här nya upplagan av festivalen är inom servicebranschen, biljettförsäljning, logistik och audiovisuella områden och de lediga tjänsterna täcker olika typer av professionella erbjudanden med olika befattningar som vaktmästare, biljettförsäljare, servitörer, budpersonal, kontor, chaufförer, underhåll, bokningar, logistiksamordnare, parkeringsassistenter, administrativ personal, värdinnor, områdeschefer, barchefer, med flera. De som är intresserade av att delta i detta urval har fortfarande tid att registrera sig här: Trabaja en Starlite.

Relaterad artikel: Costa del Sol toppar festivalligan.

Bildtext: Starlite Festival, foto: Starlite Catalana Occidente.