Annonsinformation

Annonsinformation om Spanien Magasinet

Välkommen till Spanien Magasinet, din plattform för att nå ut till en engagerad målgrupp av svenska individer som älskar Spanien. Här är all information du behöver för att börja annonsera hos oss:

Annonsinformation - placering av annons

Placering av Annons

Tryckt Magasin: Din annons kommer att publiceras i vår tryckta tidskrift, som ges ut fyra gånger om året. Vårt magasin är det enda på marknaden som riktar sig till svenskar i Sverige med en passion för Spanien.

Digital Annons: Vill du nå ut till ännu fler potentiella kunder? Vi erbjuder även möjligheten att annonsera på vår webbplats, SpanienMagasinet.se. Här kan din annons nå en bredare online-publik och öka din synlighet på internet.

Annonsinformation - pris och mått

Pris och Mått

För att hjälpa dig planera din annonskampanj, här är våra pris- och måttalternativ:

Annonsstorlekar: Vi erbjuder olika storlekar för dina annonser, från helsida till mindre kvadratiska annonser. Våra måttstandarder är enkla att följa och skapar utrymme för kreativitet i ditt annonsskapande.

Prislista: Vår prislista varierar beroende på annonsens storlek, plats och varaktighet. Kontakta vårt säljteam för att få en exakt offert och information om våra aktuella priser.

Kontakt oss

Har du frågor eller behöver mer information? Tveka inte att kontakta vårt vänliga säljteam. Vi finns här för att hjälpa dig med att skapa den perfekta annonskampanjen för din verksamhet.

Boka Din Annons Idag!

Öka din synlighet och nå ut till en passionerad målgrupp som delar din kärlek till Spanien. Boka din annons hos oss på Spanien Magasinet och låt oss hjälpa dig att uppnå dina marknadsföringsmål.

Vi ser fram emot att samarbeta med dig och se din annons lysa upp våra sidor!