Golf i Spanien

Boka golf i Spanien med CostadelGolf.com

Till Spanien med sitt varma soliga klimat året runt, fantastiska landskap och vackra golfbanor vallfärdar golfare från norra Europa mest under vår och höst för att förlänga golfsäsongen. Golfbanorna i Spanien är utspridda över hela landet och håller hög klass.

Urvalet är stort och vart man än åker kan man spela golf på vackra parkbanor, seasidebanor, bergsbanor ja det är bara att välja. Vissa banor är så kuperade att man måste ha golfbil för att ta sig mellan bergssluttningarna.

Men, det kan bli mycket trångt och priserna mycket höga under dessa tider, framför allt februari till april samt oktober och november. Under övrig tid och då speciellt på Costa del Sol har man lågsäsongspriser under hela sommaren.

Det är ju inte ”ut i det okända” man vill åka när man ska ut på golfsemester, det är till det förutsägbara, ”till över 90 vackra golfbanor och information om golf i Spanien som du hittar här ”. Kommentera med egna upplevelser så hjälper du andra att hitta rätt golfbana som passar just dem.