Dödad med machete i natt vid bar i Torremolinos

av | maj 26, 2022

Ännu ett mord har inträffat på Solkusten den här månaden. Det är det tredje mordet under maj och inträffade strax före klockan 1 i natt i samband med ett bråk vid en pub i stadsdelen La Carihuela i Torremolinos. En man blev knivhuggen till döds med hjälp av en machete. En 57-årig man har gripits av nationalpolisen.
Enligt Diario SUR inträffade knivöverfallet klockan 00.45 natten mot torsdagen. Både offret, 50 år, och gärningsmannen, 57 år, är utlänningar. De ska ha träffats på en pub. Båda ska ha varit berusade och bråkat.

En av männen lämnade platsen varför besökarna på puben trodde att bråket var över. Efter en halvtimme kom mannen tillbaka utrustad med en machete och överföll 50-åringen som vid tillfället hade lämnat puben.

När ambulanspersonal kom till platsen kunde de bara konstatera att mannen var död efter de skador han hade fått.

Torremolinospolisen kunde gripa den 57-årige mannen.

Machete är en bred kniv med långt blad som används främst i Central-, Syd- och Latinamerika. Den används i regel för att hugga igenom kraftig vegetation såsom sockerrör eller djungelns undervegetation, men den kan även användas som vapen.

Under maj månad har ytterligare två brutala mord inträffat på Solkusten. En 25-årig man blev överkörd avsiktligt utanför ett diskotek i Málaga.

En 72-årig pensionär överfölls i sitt hem i samband med ett rån i dennes bostad i stadsdelen Humilladero i Málaga. Mannen mottog kraftiga slag mot sitt huvud vilket gjorde att han avled.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});