Stor motorcykelmässa i Málaga

av | maj 13, 2022

Den femte upplagan av Malaga Motorcycle Show öppnar idag, fredag, klockan 16:00 och kommer att fortsätta till söndag. Det kommer att finnas upp till tusen motorcyklar och mopeder att beskåda, det blir den största uppslutningen av motorcyklar i mässans historia med 53 tillverkare representerade på 10.000 kvadratmeter.

Nu är det inte bara nya motorcyklar som visas utan det finns även möjlighet för besökare att parkera i paviljongen så att även deras hojar blir en del av utställningen. Det kommer givetvis också att finnas klassiska modeller och tillbehör.

En annan attraktion är möjligheten att prova Moto Trainer, som anses vara den bästa motorcykelsimulatorn i världen. Den kommer att finnas tillgänglig under lördag och söndag, till ett extrapris på fem euro. Med den kan du köra två varv på valfri bana. För de duktigaste finns Jerez-banan tillgänglig, där de bästa poängen i simulatorn belönas med priser.

Mässan är belägen i kongresspalatset ”Palacio de Ferias y Congresos de Málaga” och inträdet är 6 €, barn upp till 10 år gratis. Det rekommenderas att köpa den på Eventos Motor hemsida, speciellt för den som vill ställa in sin motorcykel i paviljongen.

Öppettiderna är fredag den 13/5 16:00 – 21:00, lördag den 14/5 11:00 – 21:00 och söndag den 15/5 11:00 – 15:00. För mer info och onlineköp av biljetter: Eventos Moto.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});